Inbouw zwembad rechthoek

De Arizona is een bouwkundig bad, gemaakt van PS blokken. Bij de bouw van een Arizona bad worden isolatiestenen in verband op een betonnen plaat opgebouwd. Vervolgens wordt bewapening aangebracht in de holle ruimte van de bouwstenen om daarna te worden volgestort met beton. De bijgeleverde liner heeft een haakprofiel, standaard is de liner effen blauw. Door zijn vorm is het mogelijk om een rolafdekking in het bad aan te brengen (vraag naar de mogelijkheden). De baden hieronder genoemd hebben standaard een diepte van 150 cm.

De SUMMERFUN baden worden als complete kit geleverd met o.a. de bouwstenen, liner, vilt, bijpassend zandfilter, inlaten, skimmer en rvs trap. Tegen een meerprijs kan ook randsteen worden mee besteld. Voor afwijkende maten en/of speciale wensen kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling.

 

Voor de montage zijn alleen nog wat kleine materialen nodig als polystyreenlijm, montageschuim, stalen wapening enz. die niet in de set zijn inbegrepen. Ook dient het bad op een betonnen plaat te worden gebouwd.

 

7020020003_000
 

Zwembad Arizona standaard set 600

 

Zwembad Arizona standaard set 700

 

Zwembad Arizona standaard set 800