Multi tub

mt1776rwh
De Mutitub is de combinatie van een houten hottub en de traditionele spa. Hot tub met een gladde acryl interieur van hetzelfde type als gebruikt in spa baden, ergonomisch gevormde zetels en versterkt met glasvezel

Multi Tub Basic

MT2000RWH
mt1776rwh_20151228125550
Bestel
  • Beschrijving
Hot tub met acryl oppervlakte en ergonomisch gevormde zetels, versterkt met glasvezel. Geschikt voor diverse accessoires zoals: bubble, massage, lichte, filteren. Dit pakket bevat een hout gestookte kachel van 14kW en houten ombouw.

MULTITUB ARCTIC SQUARE

Spadealers
MT2000SIA
Bestel
  • Beschrijving
Hot tub met een gladde acryl interieur van hetzelfde type als gebruikt in spa baden, ergonomisch gevormde zetels en versterkt met glasvezel. Diameter van 180cm aan de binnenzijde met acht zitplaatsen. De afmetingen van de buitenkant is 210x210cm. Het omvat een automatische filtratiesysteem, een spa systeem, thermostatisch gecontroleerde elektrischekachel (3kW) en een geïsoleerde afdekking. Al die functies worden gemakkelijk via de elektronische controlesysteem bedient.

Filter, pompen, elektrische kachel, alsmede de elektronische controlesysteem zijn goed beschermd binnen de geïsoleerde wanden en een grondplaat. De elektrische stroomverbruik op stand-by en de filtratie zijn ongeveer 5 kWh per dag bij een watertemperatuur van 37 ° C. Het ontwerp heeft geen problemen omgaan met temperaturen van-30 ° C.

In elke hoek zijn er twee openingen om in geval van onderhoud die kan worden geopend en gesloten indien nodig toegang te geven. Het is gemakkelijk om het water vanaf één enkele plek te laten weglopen.

LED verlichting, die kan  automatisch veranderd van kleur of gewoon alleen wit licht kunnen als optie worden gekozen. BactiSafe die fungeert tegen bacteriën met behulp van ultraviolet licht is ook beschikbaar als een optie.