Zwembad bouwen

Zwembad bouwen

Genieten van een eigen zwembad

Savannah Wellness is de specialist uit Noord Holland  op het gebied van zwembaden voor zowel opzet , polyester al maatwerk voor de particulieren gebruiker.

In welke vorm uw ook een zwembad wilt  bouwen alles is mogelijke Zo kunt u het bad betegelen met mozaïek of folie. De keuze voor bouwkundig of polyester is geheel afhankelijk van de wensen. Ga een gesprek met ons aan en wij kunnen uw adviseren met de juiste keuze. 

Een zwembad aanleggen vergt een goede voorbereiding. Wij ontwerpen graag uw ideale zwembad voor binnen of buiten. Savannah Wellness stelt de hoogste kwaliteitsnormen aan het werk en de toegepaste producten en is dagelijks creatief bezig met het ontwerpen van bouwkundige zwembaden en/of wellness inrichting.

Zwembadtechniek

Een zwembad bouwen is vakwerk. De pompen en filters zijn erg belangrijk om de waterkwaliteit te garanderen. De systemen die wij gebruiken zijn door en door getest. Daarnaast is de afwerking heel belangrijk, de verlichting, de tegels en de zwembad randen. Uiteraard bieden wij service en onderhoud op uw zwembad. Savannah Wellness is uw partner voor uw totale wellness oplossing. Meer weten? Neem contact op.

Alvast je eigen zwembad samenstellen. Riviera pool heeft een online configurator beschikbaar voor het samenstellen van je eigen zwembad. Klik hier voor de configurator